AIRCO

AUTO ELEKTRONICA

 

 

Airco Service

 

Bij volgende symptomen is uw aircosysteem dringend aan een onderhoud toe:

 

1. Er komt onvoldoende koude lucht uit de ventilatie

 

2. Er komt een muf ruikende lucht uit de ventilatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden.

 

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En dat gebeurt meestal als het u niet uitkomt!

 

Maximale prestaties

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10 % koudemiddel. Dit middel zorgt - naast koeling - voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

 

 

auto's james onderhoudt graag uw airco. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparaten. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

 

 

CHIPTUNING

de hele zomer

alle chiptuningen

aan

 

300€

AIRCO

vullen van de airco

 

70€